Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred djetetom

Bivšu suprugu i punicu udario automobilom pa pobjegao

'15.08.2012., Osijek - U ulici Kralja Petra Svacica policija je intervenirala na poziv stanara zbog strasnog smrada koji se sirio zgradom i pronasla raspadnuto musko tijelo. Ocevid je u tijeku.  Photo
'Davor Javorovic/PIXSELL'
03.10.2012.
u 15:39

Muškarac se prije dvije godine razveo od supruge, a jučerašnji nasrtaj epilog je brakorazvodnih nesuglasica tijekom kojih ga je bivša supruga dvaput prijavljivala za obiteljsko nasilje

Porečanin I. R. (32) udario je u utorak Volkswagen Passatom bivšu suprugu i punicu ispred njihove obiteljske kuće. Incident se dogodio usred bijela dana u Pazinskoj ulici u Poreču, a Glas Istre ističe da je nasilni čin promatralo dijete bivših supružnika koje se u tom trenutku nalazilo u očevu vozilu.

Muškaraca je nešto poslije privela policija koja je događaj okarakterizirala kao obiteljsko nasilje. Naime, muškarac se prije dvije godine razveo od supruge, a jučerašnji nasrtaj epilog je brakorazvodnih nesuglasica tijekom kojih ga je bivša supruga dvaput prijavljivala za obiteljsko nasilje.

Susjedi nisu htjeli komentirati događaj jer izgrednik navodno potječe iz obitelji političkih moćnika.

Cijelu priču pročitajte ovdje.

>>Župnik zlostavljanoj ženi: Rodite još nekoliko djece pa će biti u redu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije